Werkpakt keurmerk!

Ook  in 2022 hebben wij weer het Werkpaktcertificaat in ontvangst mogen nemen. Een certificaat vanuit de Gemeente Enschede voor organisaties die sociaal ondernemen. 

Werkpakt keurmerk
Het Werkpakt certificaat is een keurmerk vanuit Gemeente Enschede voor bedrijven die zich onderscheiden door sociaal te ondernemen. Om dit certificaat te mogen ontvangen moeten organisaties aan maatschappelijke voorwaarden voldoen.

Sociaal ondernemen bij Abbink
Bij Abbink Boekelo Wegenbouw creëren we werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Momenteel zijn er bij ons meerdere medewerkers aan het werk die vallen onder de Participatiewet of een BBL-leertraject volgen. Zij worden door ons begeleid en zijn onderdeel van ons team.

Ontwikkeling en leren staat bij ons centraal. Een goede leeromgeving is een belangrijk onderdeel van deze ontwikkeling. Bij Abbink Boekelo Wegenbouw B.V. bieden wij werkplekken voor BBL –leerlingen die gemotiveerd zijn en graag willen leren. Een omgeving waar kennis gedeeld wordt en innovatie een belangrijk onderdeel is in de werkprocessen. De leerlingen worden bij ons begeleid en meegenomen in het werkproces.

top