Algemene voorwaarden
Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

MVO
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) krijgt bij Abbink Wegenbouw Boekelo veel aandacht. We kijken naar de effecten van onze activiteiten op onze directe omgeving, de maatschappij en het milieu. Hieronder leest u hoe wij een bijdrage leveren aan de werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidspositie, reductie van onze CO2-uitstoot en de kwaliteit van werken.

Werkgelegenheid
Bij Abbink Boekelo Wegenbouw creëren we werkplekken voor mensen met een lastige positie op de arbeidsmarkt.

We hebben meerdere medewerkers in dienst die onder de Participatiewet vallen of een BBL-leertraject volgen. Een goede leeromgeving is belangrijk voor hun ontwikkeling. Wij bieden een omgeving waar kennis wordt gedeeld en innovatie een belangrijk onderdeel is in het werkproces.

In 2023 ontvingen wij voor het zevende jaar op rij het Werkpakt certificaat 2023-2025 van de Gemeente Enschede, omdat wij ons nadrukkelijk onderscheiden door sociaal ondernemerschap.

Kwaliteit en veiligheid
Abbink Boekelo Wegenbouw streeft naar de hoogste kwaliteit en veiligheid. We zijn gecertificeerd volgens het kwaliteitssysteem NEN – ISO 9001: 2015 en veiligheidssysteem VCA**. De NEN – ISO 9001 houdt in dat binnen onze processen de kwaliteit centraal staat. VCA** heeft als doel om veilig te werken.

Werkpakt certificaat 2023-2025

ISO 90012015

VGM Checklist Aannemers

Toelichting VCA

NIWO VIHB
Wij houden ons dagelijks bezig met het vervoeren, inzamelen, handelen en bemiddelen (VIHB) van bedrijfsafvalstoffen en/of gevaarlijke afvalstoffen. We staan vermeld op de landelijke registratielijst van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu.

NIWO-certificaat

top