Terreininrichting rotorbladfabriek EWT

Terreininrichting rotorbladfabriek EWT

Voor EWT Rotor Blades zijn wij in november 2017 begonnen met de verharding van het terrein rondom de nieuwe rotorbladfabriek voor windmolens in Enschede. Het terrein wordt verhard met bedrijfsvloerplaten en een verharding van menggranulaat. Eind maart 2018 wordt het project opgeleverd.

EWT Rotor Blades
Emergya Wind Technologies (EWT) is ontwerper en fabrikant van ‘direct drive’ windturbines. EWT heeft een hoofdkantoor in Amersfoort en is actief in Europa, Noord-Amerika en Azië. Het heeft wereldwijd meer dan 600 windturbines geïnstalleerd. Vanwege de internationale groei van EWT hebben ze een eigen rotorbladfabriek gebouwd in Enschede, om de continuïteit van de productie van haar DirectWind-turbines te kunnen garanderen.

Heftruckbaan
De uitbreiding van het terrein rondom de fabriek zorgt ervoor dat de rotorbladen vanuit de fabriek op een efficiënte manier vervoert en opgeslagen kunnen worden op het eigen terrein. Het grootste deel is verhard met bedrijfsvloerplaten. Dit gebied zal gebruikt worden als heftruckbaan voor het vervoeren van de nieuw geproduceerde rotorbladen met een lengte van 30 meter. Daarnaast is de uitbreiding van de opstelplaats voor de rotorbladen verhard met een verharding van menggranulaat en zijn er een aantal nieuwe inritten aangelegd om het transport te bevorderen.

Meer weten over dit project?
Voor vragen kunt u contact opnemen met Christiaan Abbink op het telefoonnummer 053 – 428 22 78 of per e-mail via info@abbinkboekelo.nl.

top