Herinrichting Johannes ter Horststraat

Herinrichting Johannes ter Horststraat

Op maandag 16 april 2018 zijn wij – in opdracht van de gemeente Enschede – gestart met de herinrichting van de Johannes ter Horststraat in Enschede. Het betreft hier het deel van de straat vanaf de Janninksweg tot aan het Veldkampplantsoen / Veldkamppad.

Herstraten en vervangen riolering
De bestaande gebakken bestrating wordt opgenomen en opnieuw aangebracht in keperverband. Daarnaast worden de huisaansluitingen van het riool vervangen, komen er nieuwe straatkolken en putafdekkingen en zal er een nieuwe puinfundering aangebracht worden. Tevens worden rijwielpaden aangebracht en zal het voetpad vernieuwd worden.

Bereikbaarheid
De Johannes ter Horststraat is tijdens de werkzaamheden afgesloten voor verkeer. De woningen blijven bereikbaar via de voetpaden. Wij zullen er alles aan doen om de overlast voor de bewoners zoveel mogelijk te beperken. De werkzaamheden voor dit project zullen daarom in 2 opeenvolgende periodes uitgevoerd worden; de straat is daardoor altijd deels toegankelijk. We kunnen echter niet uitsluiten dat er toch enige hinder van de werkzaamheden wordt ondervinden. Wij vragen uw begrip daarvoor.

Meer weten over dit project?
Heeft u vragen over de werkzaamheden in de Johan ter Horststraat? U kun deze stellen aan onze uitvoerder Kieran ten Brinke. Hij is van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur bereikbaar op het telefoonnummer 053-4282278 of per e-mail: info@abbinkboekelo.nl.

top