Woonrijp maken ‘Hoeve-Oost’

Woonrijp maken ‘Hoeve-Oost’

In opdracht van de woningcorporatie Domijn en de gemeente Haaksbergen voeren wij werkzaamheden uit bij het nieuwbouwgebied ‘Hoeve-Oost’ in St. Isidorushoeve. We zorgen voor het woonrijp maken van de Kemerij en Vaanholt.

Woonrijp maken
Tussen half januari en eind maart 2018 (naar verwachting, afhankelijk van de weersomstandigheden) zullen de werkzaamheden plaatsvinden voor de eerste fase van dit project. Het gaat bij dit project om het aanbrengen van de definitieve bestrating van de rijbaan, de parkeervlakken en de trottoirs bij Vaanholt 1 tot en met 17 en het trottoir vanaf Vaanholt 17 tot en met Kemerij 24. Vervolgens zullen we de bestrating bij de patiowoningen aan de Vaanholt 2 tot en met 8 aanleggen.

Bouwverkeer
Omwonenden worden gevraagd hun auto’s tijdelijk op een andere plek te parkeren. Bouwerkeer gaat tijdens de werkzaamheden via de tijdelijke aansluiting van de Vaanholt op de Goorsestraat.

Meer weten over dit project?
Voor vragen kunt u contact opnemen met Martin Klein Nagelvoort op het telefoonnummer 053 – 428 22 78 of per e-mail via info@abbinkboekelo.nl.

 

 

top