Asfaltonderhoud Veele

Asfaltonderhoud Veele

In opdracht van het Waterschap Hunze en Aa’s zijn wij gestart met werkzaamheden aan de werkplaats van het Waterschap in Veele. Op het terrein staat een grote centrale werkplaats, een kantoor en loodsen voor de opslag van machines.

Vervanging van asfaltverhardingen
We vervangen de ca. 7500 m2 deklaag over het gehele terrein. In en rondom de grote centrale werkplaats en het opslagterrein vernieuwen we het asfalt van de toegangswegen, parkeerplaatsen en verharding dat leidt naar de loodsen.

Daarnaast verbreden we diverse stukken zodat er meer ruimte is voor het draaien van machines. We leggen mantelbuizen aan, pakken op enkele plaatsen het straatwerk aan en verbeteren de afwatering. Ook voeren we, waar nodig, reparatiewerkzaamheden uit. Zo krijgt het terrein een vernieuwde uitstraling en kan het weer jaren mee.

Waterschap biedt ruimte voor Ecofalt
Het Waterschap Hunze en Aa’s denkt mee en biedt ook innovatie graag een kans. Op een deel van de toegangsweg wordt Ecofalt toegepast. Ecofalt is het duurzame alternatief voor regulier asfalt en wordt volledig koud geproduceerd en verwerkt. Dit resulteert in bijna 100% reductie van de CO2 –uitstoot en het gasverbruik.

Meer weten over dit project?
Voor vragen kunt u contact opnemen met Kieran ten Brinke op het telefoonnummer 053 – 428 22 78 of per e-mail via info@abbinkboekelo.nl.

 

 

top