Abbink BoekeloWegenbouw is een familiebedrijf met al bijna 30 jaar een passie voor alles wat te maken heeft met het aanleggen van asfalt en het onderhouden van wegen. Het bedrijf werd in 1989 opgericht door Henk Abbink en in 2007 overgedragen aan zijn zonen Geert, Jan-Willem en Christiaan. Abbink Boekelo Wegenbouw is inmiddels uitgegroeid tot een ervaren wegenbouwspecialist en een expert op het gebied van asfalt.

Ons bedrijfspand in Boekelo werd te klein en daarom zijn we naar De Marssteden in Enschede verhuisd. Sinds 2014 hebben we een nevenvestiging op een bijzondere plek: Terschelling. Een zeer bewuste keuze. Op Terschelling heerst net zo’n bijzondere sfeer als in Twente: noaberschap, korte lijnen en veel vertrouwen in elkaar.

Ons team bestaat uit enthousiaste en gepassioneerde professionals die tot het uiterste gaan om het hoogst mogelijke resultaat te behalen. Met een persoonlijke benadering, nuchterheid en professionaliteit gaan wij aan de slag met onze projecten. Hiermee hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd binnen de Infra branche.

Onze missie
Wij leggen verbinding. Door middel van wegen, maar zeker ook op basis van vertrouwen. Wij geloven dat door het verbinden van medewerkers, leveranciers, partners en opdrachtgevers het beste eindresultaat kan worden behaald. Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering staat kwaliteit in ons werkproces centraal. Wij denken daarbij vooruit en zijn altijd op zoek naar innovaties om evenwichtige duurzame oplossingen te vinden.


top