Kernwaarden Abbink

Vertrouwen
Samenwerking is de basis voor een goed resultaat. Als wij een opdracht aangaan, gaan we ook een relatie aan en hierbij is wederzijds vertrouwen een must. We zeggen het niet alleen, we doen het ook. We werken open, eerlijk en integer samen om doelstellingen te verwezenlijken. We wisselen kennis uit en leren van elkaar. Op ons kunt u bouwen.
Kwaliteit
Kwaliteit vinden we belangrijk in ons vak. Niet alleen de kwaliteit in het eindresultaat, maar in het hele proces. Wij zijn een familiebedrijf. Dit maakt dat we flexibel zijn, werken met korte lijnen en snel kunnen schakelen. Hierdoor weten we optimaal in te spelen op uw wensen. Bovendien hebben we vakkennis en zijn we nieuwsgierig op het gebied van innovatie, waardoor we altijd up-to-date zijn op het gebied van wegenbouw.
Sociaal ondernemen
Bedrijfsactiviteiten hebben een direct effect op het welzijn van de mens en het milieu. Hierin nemen wij onze verantwoordelijkheid. Ons doel is een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is bij ons geen los onderdeel, maar geïntegreerd in het bedrijfsproces. Lees hier meer over ons MVO beleid
top