Vacature Uitvoerder Infra – Enschede

ABBINK BOEKELO WEGENBOUW – ABBINK TERSCHELLING GROND, WEG EN WATERBOUW

Wat zoeken wij

Houd je ervan om de verbindende factor te zijn tussen aannemer, opdrachtgever en alle andere deelnemers aan civiele projecten? Dan hebben wij dé vacature voor jou.

Als uitvoerder is jouw voornaamste taak dat je projecten resultaatgericht samen met collega’s en onderaannemers tot een goed einde brengt. Hierbij maak je gebruik van jouw technische kennis, jouw kwaliteiten als verbinder tussen partijen en het vermogen tot samenwerken met collega’s en alle andere betrokken partijen.

Wie zijn wij

Abbink Boekelo Wegenbouw is inmiddels al meer dan 25 jaar ervaring specialist in wegenbouw en asfalt. Als hoofdaannemer voeren wij werken uit op GWW-gebied voor hoofdzakelijk opdrachtgevers als gemeenten, waterschappen, provincies en projectontwikkelaars. Dit zijn dan ook de kernwerkzaamheden in Noord- en Oost Nederland. Sinds 2012 bevindt Abbink Boekelo Wegenbouw zich niet alleen in het oosten van het land, maar ook op Terschelling met de nevenvestiging Abbink Terschelling Grond, Weg en Waterbouw. Hier voeren wij regelmatig grote en kleine werken uit voor diverse organisaties en gemeenten.

Deze vacature heeft betrekking op een uitvoerder voor onze vestiging in Enschede.

Wat vragen wij

  • Je hebt MBO+/HBO werk- en denkniveau én civiele kennis op dat niveau
  • Je bent zelfstandig en stabiel, maar kunt wel goed samenwerken
  • Je hebt oog voor belangen en relaties
  • Je hebt kennis van Microsoft Office

Wat bieden wij

Een uitdagende, fulltime functie. Arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO Bouw & Infra.

Contact

Ben je enthousiast en houd je van een platte organisatie in een familiebedrijf met korte lijnen? Reageer dan nu door jouw brief inclusief CV voor 16 januari 2020 te mailen naar Charlotte Slotman, via charlotteslotman@abbinkboekelo.nl. Voor vragen kun je tevens contact opnemen met Charlotte Slotman via 053-4282278 of 06-51368311.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

top