Vacature asfaltcoördinator – Enschede

ABBINK BOEKELO WEGENBOUW – ABBINK TERSCHELLING GROND, WEG EN WATERBOUW

Wat zoeken wij

Ben jij in de wieg gelegd om asfaltprojecten te coördineren en plannen, zodat er zo effectief en efficiënt mogelijk gewerkt kan worden? Een perfect eindresultaat leveren van het werk waarbij alles op rolletjes heeft gelopen zal jouw uitdaging zijn.

Voor onze projecten zijn wij op zoek naar een asfaltcoördinator/planner met een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Iemand die op gedreven wijze samen met de asfaltploeg, en alles wat daaromheen werkt, zorgt dat projecten naar tevredenheid van de opdrachtgever worden uitgevoerd. Snel schakelen is je tweede natuur en je kan goed omgaan met het nemen van verantwoordelijkheid.

Je bent samen met de technische uitvoerder van de asfaltploeg, verantwoordelijk voor het communiceren met opdrachtgevers. Je zorgt voor een gedegen planning zodat de projecten efficiënt en effectief verlopen. Daarbij zorg je voor een sluitende werkenadministratie van de asfaltploeg, de werkverdeling en de personeelsbezetting.

Wie zijn wij

Abbink Boekelo Wegenbouw is inmiddels al meer dan 25 jaar ervaring specialist in wegenbouw en asfalt. Dit zijn dan ook de kernwerkzaamheden in Noord- en Oost Nederland. Sinds 2012 bevindt Abbink Boekelo Wegenbouw zich niet alleen in het oosten van het land, maar ook op Terschelling met de nevenvestiging Abbink Terschelling Grond, Weg en Waterbouw. Hier voeren wij regelmatig grote en kleine werken uit voor diverse organisaties en gemeenten.

Het werkgebied voor deze vacature is Noord en Oost Nederland.

Innovatie Ecofalt

Ecofalt is het nieuwe en meest innovatieve product van Abbink Boekelo Wegenbouw. Hét duurzame alternatief voor het reguliere asfalt. Het meedenken over de (door)ontwikkeling van deze innovatie door het inbrengen van jou eerder opgedane kennis en ervaring, kan een uitdaging vormen binnen deze baan.

Wat vragen wij

  • MBO/HBO werk- en denkniveau
  • Oog voor regelen, plannen en efficiënt werken
  • Civieltechnische kennis
  • Kennis van het Windows Office Pakket

Wat bieden wij

Een verantwoordelijke, zelfstandige, fulltime functie met grote diversiteit aan (veelal eigen) projecten. Arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO Bouw & Infra.

Contact

Ben je enthousiast? Reageer dan nu door jouw brief, inclusief CV, voor 31 januari 2020 te mailen naar Charlotte Slotman, via charlotteslotman@abbinkboekelo.nl. Voor vragen kun je tevens contact opnemen met Charlotte Slotman via 053-4282278 of 06-51368311.

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

top