Nieuwe asfaltmachine Dynapac

De afgelopen tijd hebben we flink geïnvesteerd in ons machinepark. We zijn meegegaan met de meest vooruitstrevende ontwikkelingen op het gebied van energiezuinige machines met een lagere emissie uitstoot en CO2 reductie, zowel in uitbreiding als vervanging.

Nieuwste type Dynapac

De kleine asfaltset wordt compleet vervangen. Er komt een nieuwe fietspad afwerkmachine, een nieuwe asfalt wals en een nieuwe caddy voor de asfaltploeg.

Dynapac F1200CS-E
De asfaltmachine is ondanks zijn kracht, opvallend compact. Het heeft een elektrisch verwarmde afwerkbalk en is voorzien van een zuinige en schone Tier4 motor.

Lage emissie uitstoot en CO2 reductie
De machine is het nieuwste type in deze grootte van Dynapac en staat garant voor een lage emissie uitstoot en CO2 reductie. Dit doel streven wij o.a. ook na met Ecofalt, wat dus weer perfect aansluit!

Dynapac tandemtrilwals

In de loop van deze week wordt eveneens door van der Spek een nieuwe Dynapac tandemtrilwals cc 1100VI afgeleverd. Ook deze machine heeft een schonere en zuinige motor en is voorzien van een hydraulische kantensnijder. De zitplaats van de bestuurder is naar beide zijden verschuifbaar voor optimaal zicht en comfort voor de machinist.

 

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

top