Krachten bundelen voor #codegroen

#codegroen

Van 2 tot en met 4 februari staan we op de Infra Relatiedagen in Hardenberg met onze stand van Abbink Boekelo Wegenbouw en Ecofalt. Wij zijn te vinden in hal 1, stand 118. Naast ons staat Steggink Infra met Aardevol. Beiden duurzame initiatieven in de infra branche. Samen zoeken we de co-creatie op met #codegroen, op het gebied van het nieuwe groene ondernemen.

#codegroen
Samen met Steggininfra hebben we een podium op onze stands in het kader van #codegroen. Met #codegroen delen we kennis, ervaring en ideeën van organisaties en overheid op het gebied van duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Tijdens de Infra Relatiedagen doen we dit met ons groene podium waarop duurzaamheidsexperts hun kennis en ervaring komen delen. We graan het gesprek aan met u en horen heel graag uw gedachtegang en standpunt op het gebied van innovatie en duurzaamheid.

Hoe groen zijn we eigenlijk? Waar lopen we tegen aan? Wanneer ben je eigenlijk duurzaam? Dit is slechts een greep uit de onderwerpen waarover we willen presenteren, discussiëren en kennis willen delen op ons groene podium. Iedereen is welkom!

Voorlopig programma #codegroen

Dinsdag 2 februari
14.00 uur Maurice Beijk – Specialist duurzaam bouwen
15.00 uur Eelco Eerenberg – Wethouder financiën, jeugd, onderwijs en duurzaamheid
16.30 uur Maurice Beijk – Specialist duurzaam bouwen
18.00 uur Maurice Beijk – Specialist duurzaam bouwen

Woensdag 3 februari
15.00 uur Leen Valk – Adviseur en trainer EMVI-prestatiemeting
16.30 uur Daaf de Kok – Initiatiefnemer Netwerk Betonketen

Donderdag 4 februari
15.00 uur Frank Waleczek – Directeur Subvention Groep BV
16.30 uur Jan-Paul Boutkan – Hoofd Stadsingenieurs Gemeente Enschede

Wij nodigen u graag uit op onze stand tijdens de Infra Relatiedagen! Heeft u nog geen toegangskaarten ontvangen? Deze kunt u hier downloaden

top