Afgelopen week hadden we drie succesvolle dagen op de beurs. Van inspiratiesessies tot het voeren van discussies en het delen van kennis en ervaring. Motiverende sprekers en experts namen plaats op ons groene podium of mengden zich tussen de stand bezoekers om het gesprek aan te gaan over het innovatieve groene ondernemen.

Afgelopen week stonden we in Hardenberg tijdens de Infra Relatiedagen. We zochten de co-creatie op met Steggininfra onder het motto, samen zaaien we groen! En dat hebben we gedaan. Van dinsdag tot en met donderdag mochten we innovatie- en duurzaamheidsexperts verwelkomen op ons podium en de gesprekken aangaan met de bezoeker!

Dinsdag 2 februari gingen Marco Strijks van het Saxion Innovatie Team, wethouder Gemeente Enschede Eelco Eerenberg en Maurice Beijk van Unipro de gesprekken aan met ons en de bezoekers. Van de duurzaamste fabriek in Europa naar duurzaamheid binnen de politiek. Leen Valk van Emvi Prestatiemeting, Freddy Mensink en Norbert Mulder, projectleider Gemeente Deventer namen woensdag het woord en donderdag sloten we af met een presentatie van Jan-Paul Boutkan en een inspiratiesessie van Frank Waleczek en live muziek van Marlene Simons en haar gitarist! Drie succesvolle dagen waarin we een beeld hebben gekregen van duurzaamheid bij de bezoekers, organisaties en overheid. En natuurlijk met trots ons innovatieve en duurzame product Ecofalt hebben kunnen laten zien!

top