Ecofalt wint publieksprijs bij YoungTechnologyAward

Ecofalt heeft gisteren bij de Young Technology Award in de Grote Kerk in Enschede de publieksprijs gewonnen. SwipeGuide werd als winnaar van de Young Technology Award 2017 bekroond. De award voor jonge, innovatieve bedrijven uit Nederland werd dit jaar voor de tiende keer uitgereikt. In de prachtig aangeklede Grote Kerk en voor een volle zaal mochten de zes genomineerden (20Face, Ipsum Energy, Mobina IT, Smart2IT, SwipeGuide en Ecofalt) via een pitch de jury te overtuigen van hun innovatie. De jury bestond uit Paul Nijhof (ReintenInfra BV & Thuiswinkel.org, ex-Wehkamp), Jaap de Carpentier Wolf (Novel-T, ex-TenCate en TUI) en Bas Oude Luttikhuis (Dealerdirect) en Anne-Wil Lucas (StartupDelta) en keek naar de technologische en/of commerciële vernieuwing, het onderscheidend vermogen, de groeipotentie, de impact van de innovatie, de kwaliteit van de ondernemers en de pitch.

Publieksprijs
Geert Abbink vertelde op enthousiaste wijze over hét duurzame alternatief voor regulier asfalt. “Ik ben enorm trots”, aldus Geert. “We hebben ons product Ecofalt vandaag mogen laten zien aan een breed publiek en hebben veel waardering gekregen. Het publiek en de jury waren erg positief, wat resulteerde in de publieksprijs. Enorm bedankt! Dit stimuleert ons om nog harder te werken en onze strategie uit te breiden over hoe we Ecofalt nog beter in de markt kunnen brengen”.

Ecofalt
Geert vertelde in zijn pitch waarom meer wegen voorzien moeten worden van Ecofalt. “Het lijkt vanaf de buitenkant misschien hetzelfde als regulier asfalt, maar Ecofalt wordt volledig koud geproduceerd. Dit leidt tot bijna 100 procent reductie van de CO2-uitstoot en het gasverbruik. Daarnaast is het kwalitatief van goede waarde. Dit product kan in mijn ogen onze maatschappij een grote stap vooruit helpen om onze klimaatdoelstellingen na te streven”.


Foto uitreiking publieksprijs: Eric Brinkhorst.

Andere foto’s zijn zelfgemaakt.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

top