Ecofalt aangemeld voor Twentse Duurzaamheidsprijs

Twentse Duurzaamheidsprijs aanmelding Ecofalt

Abbink Boekelo Wegenbouw doet samen met Gemeente Enschede mee aan de Twentse Duurzaamheidsprijs 2015. Het project is Ecofalt op de Nieuwe Beekweg.

Twentse Duurzaamheidsprijs 2015
De Twentse Duurzaamheidsprijs is een prijs om te laten zien welke duurzame initiatieven er binnen Twente zijn en andere duurzame initiatieven te stimuleren. Gemeenten, bedrijven en particulieren worden hierin uitgedaagd hun duurzame project in te dienen. Deze projecten krijgen een plek op de website en iedereen mag stemmen.

Ecofalt te Enschede
Abbink Boekelo Wegenbouw en Gemeente Enschede slaan de handen ineen op weg naar een duurzaam Twente. Ecofalt is een koud en duurzaam alternatief voor het regulier asfalt. In Enschede komt weer een weg van Ecofalt, in opdracht van Gemeente Enschede.

Besparing: het jaarlijkse gasverbruik van bijna twee huishouden en een CO2 –uitstoot waar 231 bomen een jaar voor moeten groeien.

Stemmen
Met Ecofalt besparen we enorm en de Nieuwe Beekweg is één van de vele geschikte wegen in Twente voor Ecofalt. Wij gaan voor een duurzaam Twente, u toch ook?

Stemmen op Ecofalt? Stemmen kan hier van 30 oktober tot en met 15 november!

top