Abbink Boekelo Wegenbouw

Wegenbouw is onze passie. Een passie die al meer dan 25 jaar in de familie heerst en is overgedragen van vader op drie zonen.

Binnen ons team drijft deze passie ons in alles wat we doen. We hebben plezier in ons werk, gaan uitdagingen aan, zijn innovatief en bouwen net een stukje verder. Dit uit zich in onze missie, waar vertrouwen, kwaliteit en sociaal ondernemen centraal staan.

Onze missie
Wij leggen verbinding. Door middel van wegen, maar zeker door middel van relaties op basis van vertrouwen. Wij geloven in een optimale samenwerking om tot het gewenste eindresultaat te komen. Vanaf het eerste contact is kwaliteit een rode draad door ons werkproces.

Bovendien zijn we innovatief. We denken vooruit en zien onszelf als koplopers op het gebied van asfalt. Hierbij staat onze bijdrage aan de maatschappij en het milieu hoog in het vaandel.

Onze kernwaarden

Vertrouwen
Samenwerking is de basis voor een goed resultaat. Als wij een opdracht aangaan, gaan we ook een relatie aan en hierbij is wederzijds vertrouwen een must. We zeggen het niet alleen, we doen het ook. We werken open, eerlijk en integer samen om doelstellingen te verwezenlijken. We wisselen kennis uit en leren van elkaar. Op ons kunt u bouwen.
Kwaliteit
Kwaliteit vinden we belangrijk in ons vak. Niet alleen de kwaliteit in het eindresultaat, maar in het hele proces. Abbink Boekelo Wegenbouw B.V. is een familiebedrijf. Dit maakt dat we flexibel zijn, werken met korte lijnen en snel kunnen schakelen. Hierdoor weten we optimaal in te spelen op uw wensen. Bovendien hebben we vakkennis en zijn we nieuwsgierig op het gebied van innovatie, waardoor we altijd up-to-date zijn op het gebied van wegenbouw.
Sociaal ondernemen
Bedrijfsactiviteiten hebben een direct effect op het welzijn van de mens en het milieu. Wij nemen hierin onze verantwoordelijkheid. Ons doel is een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is bij ons geen los onderdeel, maar geïntegreerd in het bedrijfsproces. Lees hier meer over ons MVO beleid.
top