Bij Abbink Boekelo Wegenbouw B.V. zijn we continu bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. In alles wat we doen zoeken we een balans tussen de 3 P’s: people, planet en profit.

Maatschappij
We creëren werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Momenteel zijn er bij ons meerdere medewerkers aan het werk die behoren tot de Participatiewet. Zij worden door ons begeleid en zijn onderdeel van ons team.

Ontwikkeling en leren staat bij ons centraal. Een goede leeromgeving is een belangrijk onderdeel van deze ontwikkeling. Bij Abbink Boekelo Wegenbouw B.V. bieden wij werkplekken voor BBL –leerlingen die gemotiveerd zijn en graag willen leren. Een omgeving waar kennis gedeeld wordt en innovatie een belangrijk onderdeel is in de werkprocessen. De leerlingen worden bij ons begeleid en meegenomen in het werkproces.

Milieu

Ecofalt
Met Ecofalt zijn we koploper op het gebied van duurzaamheid. Ecofalt is ons nieuwe en meest innovatieve product. Het duurzame alternatief voor asfalt wat volledig koud wordt geproduceerd en gelegd. Hierdoor reduceert de CO2 –uitstoot en het gasverbruik tot 100%. Het is milieuvriendelijk, recyclebaar en bestaat uit gerecyclede materialen. Lees hier alles over Ecofalt.

Bewustwording personeel
Om onszelf en de rest van ons team up to date te houden van ons CO2 –uitstoot reductieproces en om de bewustwording van CO2 –uitstoot te vergroten organiseren wij diverse bijeenkomsten om hier informatie over verschaffen. Zo hebben we o.a. cursus gehad in ´het nieuwe rijden´ en trainingen in het zuinig omgaan met energie.

Op het gebied van sociaal en duurzaam ondernemen bezitten wij certificaten. Bekijk al onze certificaten hier.

top